Archief kabinetsformatie 2017 - deel 35

Het formatiearchief bevat de schriftelijk ingekomen stukken, zoals brieven aan de informateur, de ontvangstbevestiging daarvan, de verzoeken van de informateur om informatie aan demissionaire bewindspersonen en de aanbieding van stukken door de (in)formateur aan de voorzitter van de Tweede Kamer.

Uit privacyoverwegingen zijn de persoonsgegevens van personen die zich op persoonlijk titel tot de (in)formateur(s) wendden onleesbaar gemaakt.

Bekijk het complete archief kabinetsformatie 2017.

Deze documenten bevatten de volgende stukken:

  1. Brief van de Johan Cruyff Foundation, Esther Vergeer Foundation, Jeugd Sport Fonds en Krajicek Foundation aan informateur Zalm over het versterken van de organisatorische en financiele infrastructuur voor de sport, in het bijzonder voor kinderen.
  2. Bijlage: 'Ideeën voor een sportief regeerakkoord'.